Student sökes till tjänst som B-chaufför på deltid till Wanda Space

Publiceringsdatum: 2023-11-18

Skulle du vilja jobba inom transport, distribution, lager? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos Studentconsulting Sweden AB (Publ) genom att arbeta som budbilsförare. Detta är ett jobb på heltid där Studentconsulting Sweden AB (Publ) letar efter någon under 6 månader eller längre.

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Göteborg då det är tjänsteorten. Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som budbilsförare. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Låt Studentconsulting Sweden AB (Publ) hjälpa dig att uppnå dina karriärmål som budbilsförare! Ansök seast torsdag den trettionde november 2023.


Jobbannons

Är du en driven och ansvarsfull chaufför som söker ett spännande deltidsjobb? Är du redo att tillsammans med dina kollegor ta Wanda till nya höjder? Då är det dig vi söker!

På uppdrag av vår kund Wanda söker vi nu en kundorienterad och ansvarsfull B-chaufför. Wanda är ett teknik- och logistikföretag som hämtar, förvarar och returnerar produkter efter kundernas önskemål. Företaget grundades i Norge 2020 och blev snabbt en succé och finns nu på flera orter, bland annat i Göteborg. Du som söker denna tjänst får därför möjlighet att vara en del av detta och har för ambition att lära och utvecklas tillsammans med företaget.

Som anställd på Wanda kommer dina arbetsuppgifter främst bestå av att:

  • Köra el-skåpbil (klass B) och hämta produkter och köra dem till lagret – och omvänt: hämta dem på lagret och kör tillbaka till kunden. Produkterna du levererar kan vara alltifrån cyklar, väskor och lådor till större möbler. Beroende på typ av produkt så kör du antingen själv eller tillsammans med en kollega.
  • Vara vänlig och trevlig mot kunder och ge en god service helt enkelt.

Anställningen är på deltid med 2-3 arbetspass i veckan, och du kommer främst arbeta onsdagar, fredagar och söndagar. Arbetstider är flexibelt men du kommer jobba ca 4-5 timmar per pass, men kan du jobba mer utöver det är det ett plus. Start för anställning sker omgående och du kommer att utgå ifrån Wandas lager i centrala Göteborg. Detta är en direktrekrytering vilket betyder att man blir anställd direkt hos Wanda.

Din profil

För att vara aktuell för tjänsten har du B-körkort och god körvana. Det är meriterande om du tidigare har vana av att till exempel köra skåpbil i Göteborg och/eller har arbetat med leverans tidigare. Som anställd hos Wanda är du deras ansikte utåt till kund, och du trivs därför med att ge service och lösa problem for kunden! Du kommer arbeta både självständigt och tillsammans med kollegor och det är därför viktigt att du är samarbetsvillig men även kan ta ett stort eget ansvar. Vidare är du serviceinriktad, noggrann och kvalitetsmedveten med ett fokus på kundnöjdhet.

Vidare behöver du:

  • Vara fysiskt stark och inte rädd för att hugga i.
  • Kan tala svenska eller engelska obehindrat.

Vi jobbar med urval löpande och kommer tillsätta tjänsten så snart vi har hittat rätt kandidater.

Låter detta som något för dig? Sök tjänsten redan idag!

Om företaget

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnStudentconsulting Sweden AB (Publ)
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5566747449
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeBudbilsförare
YrkesområdeTransport, distribution, lager

Ansökan

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker en person till denna tjänst som budbilsförare med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som budbilsförare hos Studentconsulting Sweden AB (Publ) skickar du in din ansökan senast 2023-11-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

B-chaufförer sökes till kund i Årsta

Arena Personal Sverige AB söker en person till tjänsten som budbilsförare i Stockholm.

2023-10-30

Mer info

B-Körkort Chaufförer sökes till expansivt bolag i Södra Stockholm

Athletic Work Sverige AB söker en person till tjänsten som budbilsförare i Stockholm.

2023-09-29

Mer info

Taxiförare sökes i GÖTEBORG

Majvallen Taxi AB söker sex personer till tjänsten som taxiförare/taxichaufför i Partille.

2023-10-13

Mer info