Kurir

Publiceringsdatum: 2023-11-20

Vill du arbeta inom transport, distribution, lager-branschen? Federal Express Corporation (Usa) Filial Sverige söker just nu efter en paketbilsförare och du kan vara den de letar efter. Vill du arbeta heltid hos Federal Express Corporation (Usa) Filial Sverige? Just nu letar de efter någon som vill ha en tjänst tills vidare.

Denna tjänst finns tillgänglig i Ljungby som är tjänsteorten. Federal Express Corporation (Usa) Filial Sverige behöver fler anställda som stödjer arbetet inom paketbilsförare. Kolla in deras lediga tjänst för att se om du har vad som krävs. Söker du efter en spännande karriär som paketbilsförare? Sök jobbet hos Federal Express Corporation (Usa) Filial Sverige senast söndag den trettioförsta december 2023 och bli en del av deras team.


Jobbannons

FedEx Express “Where now meets next” söker kurirer

Vi finns på sex kontinenter och i fler än 220 länder. Vi erbjuder möjligheter i vårt vidsträckta nätverk med över 5 000 nav och anläggningar som gör det möjligt för oss att leverera över 15 miljoner försändelser varje dag. Vårt mål är att bidra till samhället genom att långsiktigt öka möjligheterna för våra kunder och vår verksamhet att växa under ansvar.

Vårt engagemang för att bidra till det bästa för samhället, människors potential och miljön vägleder oss i allt vi gör. Vi arbetar för att leverera en mer hållbar framtid. Priority Earth är vårt initiativ för att nå dit och inkluderar ett mål om en koldioxidneutral verksamhet senast 2040.

Bli en del av vårt team som ständigt arbetar för att leverera dagens viktigaste försändelse till någon någonstans. På FedEx blir du en del av ett team som hjälper till att knyta samman världen genom att möjliggöra global handel som hjälper företag att växa, gemenskaper att blomstra och människor att utvecklas. Via stöd, utveckling och möjligheter, både personligt och professionellt, formar vi en kultur där människor levererar enastående upplevelser och service i världsklass

Om jobbet

För att lyckas i rollen krävs det att du kan vara självgående, ta egna initiativ och alltid har kunden i fokus. Du behöver ha en god fysik då du skall flytta paket på upp till 68kg, och lyfta 35kg.

Kvalifikationer

Ø Giltigt B-körkort för manuell ej automat sedan minst 2 år.

Ø Förmåga att effektivt planera din arbetsdag själv.

Ø Att arbeta både individuellt och i grupp är ett måste.

Ø God kunskap i svenska och engelska

Ø Förmåga att tala och skriva engelska, då det är vårt koncernsspråk.

Ø Geografiska kunskaper i området Kronoberg/Halland/Jönköping

Ø Stark känsla för service då du är ambassadör för FedEx.

Om anställningen

Anställningen är tillsvidare med 6 månaders provanställning på heltid. Vi utför en registerkontroll på all vår personal mot Transportstyrelsen. Vi har kollektivavtal med Transport .

Om du vill hjälpa oss att leverera det vi lovar med ett leende, så skicka din ansökan till oss så snart som möjligt, rekrytering sker löpande. Ansökan skall bestå av din CV och referens. Har du en lucka i ditt CV på mer än 28 dagar skall du kunna uppvisa intyg för den perioden. Betyg och intyg skall tas med till en eventuell intervju.

Arbetet utgår ifrån Ljungby Kronobergs län.

Alla ansökningar görs på https://www.fedex.com/se/Careers

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnFederal Express Corporation (Usa) Filial Sverige
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5164029257
Typ av anställningVanlig anställning
YrkePaketbilsförare
YrkesområdeTransport, distribution, lager

Ansökan

Federal Express Corporation (Usa) Filial Sverige söker en person till denna tjänst som paketbilsförare med placerings i Ljungby. Om det låter intressant att arbeta som paketbilsförare hos Federal Express Corporation (Usa) Filial Sverige skickar du in din ansökan senast 2023-12-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

TAXIFÖRARE Cabonline/Kurir/Sverige Taxi

MMT EXPRESS AB söker fyra personer till tjänsten som taxiförare/taxichaufför i Södertälje.

2023-08-13

Mer info

Taxichaufför sökes (Taxi Kurir)

Tillväxt Botkyrka AB söker en person till tjänsten som taxiförare/taxichaufför i Botkyrka.

2023-10-11

Mer info

Express kurirer / Timanställning, Arlanda

Federal Express Corporation (Usa) Filial Sverige söker två personer till tjänsten som budbilsförare i Sigtuna.

2023-11-06

Mer info