Bussförare till Ludvika

Publiceringsdatum: 2023-01-24

Vi behöver både anställa tillsvidareanställda och anställa timvikarier.

Vi behöver förare till Ludvika.

Bussförare med kunden i fokus Hos oss får du individuell coachning och vi hjälper dig att utvecklas vidare som förare, vårt mål är att ha det bästa kundmötet i branschen. Välkommen till en stor gemenskap med stark teamkänsla.

Välkommen att fortsätta din resa med oss!

För oss är resan lika viktig som målet och vi söker dig som delar vår ambition om en framtid med säkra och miljömedvetna lösningar som ger människor frihet att resa på egna villkor. En ambition som är den naturliga startpunkten för alla våra medarbetares dagliga arbete. Kanske snart också för ditt?

Det här erbjuder vi Möjlighet att påverka - Vi vill upprätta så bra scheman som möjligt för så många som möjligt, utifrån den trafik vi kör. Du får gärna komma med egna initiativ och bidra till nytänkande lösningar för att utveckla din arbetssituation.

Utrymme att växa - alla våra medarbetare vidareutbildas fortlöpande, i takt med ny teknik och branschens utveckling. Många medarbetare stannar länge hos oss och en del går med tiden vidare till nya roller.

Balans i livet - precis som vi månar om en hållbar miljö är vi också måna om din hälsa, därför erbjuder vi alla medarbetare ett årligt friskvårdsbidrag och ser positivt på att du har en sund balans mellan privatliv och arbetstid.

Transdev Sverige har cirka 5 000 medarbetare utspridda över hela Sverige, från norr till söder. Vi är en av Sverige största operatörer och har ett brett erbjuder som spänner över flera färdslag, exempelvis tåg, buss och båt. Vi har en uttalat ambition att vara ett trafikföretag som driver utvecklingen i branschen och arbetar aktivt med hållbara lösningar inom persontrafik. Vi ingår ingår i den internationellt koncernen Transdev Group.

Är det här du? Du trivs med att vara företagets ansikte utåt och samarbeta med nya människor. Gillar att vara med där det händer och få vara en del av människors vardag. Du har god körförmåga, är punktlig och hjälper gärna till. Som person är du ansvarsfull och sätter alltid säkerheten främst. Andra beskriver dig som utåtriktad och lösningsorienterad och du tycker att det är roligt att utvecklas och bli bättre på ditt yrke.

Ditt ansvar och dina arbetsuppgifter Du ser till att alla ombord får en trygg och trevlig resa, i enlighet med rutiner och trafik- och säkerhetsregler. Eftersom du har yttersta ansvaret för alla i bussen bör du ha god förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ inom ramen för din befattning, även under stress. Du är den som håller trafikledning och resenärer informerade vid trafikstörningar samt avvikelser. Bland arbetsuppgifterna ingår också att hjälpa till så att bussen är hel och ren samt rapportera fordonsfel och skador.

Kvalifikationer

  • Du känner en stolthet i att ge resenärerna en bra reseupplevelse - en trivsam, serviceinriktad och trygg resa där allt fungerar
  • Du har god körförmåga och tycker att det är viktigt att köra miljövänligt
  • Du är kommunikativ och behärskar svenska i tal och skrift
  • Du är ansvarsfull och kan behålla lugnet även i stressade trafik- och kundsituationer

Grundkrav

  • D-körkort
  • Giltigt Yrkeskompetensbevis (YKB)
  • Förarkort till digital färdskrivare enligt Transportstyrelsen

Din kommande arbetsplats Du kommer att arbeta bland kollegor i en yrkesgrupp med stor familjär sammanhållning och varm laganda där vi tillsammans arbetar för att människor ska kunna resa tillsammans, mötas och få en fungerande vardag.

Vi strävar efter att ha medarbetarkår med bred spridning i ålder, bakgrunder och en jämn könsfördelning. Mångfald berikar på samma sätt som ett leende. Vi tror på att behandla alla lika och ge alla samma möjligheter, oavsett var du kommer ifrån - eller vart du är på väg.

Stationeringsort/Adress: Ludvika

Vi ser fram emot din ansökan! Vi tar endast emot ansökningar som skickas in genom denna annons.

Din ansökan

Vi söker förare som kan arbeta som vikarier men vi är även i behov att tillsvidareanställa.

Vi går igenom ansökningar löpande så skicka in din ansökan.

Börjar du arbeta hos oss som vikarie så kommer det med stor sannolikhet finnas möjlighet att få tillgång till en tillsvidareanställning längre fram.

Kontakt

Har du frågor om tjänsten så kontakta:

Verksamhetsutvecklare Anders Ekstedt, anders.ekstedt@transdev.se

Telefon: 010-164 74 54

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnTransdev Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5560424391
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeBussförare/Busschaufför
YrkesområdeTransport, distribution, lager

Ansökan

Transdev Sverige AB söker en person till denna tjänst som bussförare/busschaufför med placerings i Ludvika. Om det låter intressant att arbeta som bussförare/busschaufför hos Transdev Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2023-04-28.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Vi söker bussförare till Ludvika!

Transdev Sverige AB söker sex personer till tjänsten som bussförare/busschaufför i Ludvika.

2023-01-18

Mer info

BUSSFÖRARE TILL NORRA SKÅNE 2022/2023

Nobina Sverige AB söker fem personer till tjänsten som bussförare/busschaufför i Helsingborg.

2022-11-16

Mer info

BUSSFÖRARE TILL BODEN

Nobina Sverige AB söker fyra personer till tjänsten som bussförare/busschaufför i Boden.

2022-11-28

Mer info