Bussförare Malmö våren -22

Publiceringsdatum: 2022-01-13

Nobina är Nordens största och mest erfarna operatör inom kollektivtrafik. Vi ser till att över en miljon människor dagligen kommer till sitt jobb, sin skola eller andra aktiviteter genom att leverera kontrakterad kollektivtrafik på uppdrag av samhället. Vår framgång skapar ett bättre samhälle i form av ökad rörlighet, minskad miljöbelastning och lägre samhällskostnader. Läs mer på www.nobina.se

Trafikområde Malmö är ett av Nobinas 17 trafikområden i Sverige. Med drygt 800 medarbetare och 230 bussar ansvarar vi för att, i samarbete med vår uppdragsgivare Skånetrafiken, driva och utveckla busstrafiken i Malmö stad.

Vi erbjuder  

Vi erbjuder ett roligt och flexibelt jobb för dig som tycker om service och kundkontakter. I rollen som bussförare träffar du människor i varierade åldrar som alla har olika önskemål med sin resa. Du ska på ett säkert och behagligt sätt transportera våra kunder och hjälpa till vid frågor eller funderingar från dem.  

Alla medarbetare på Nobina får en bra introduktion och möjlighet till vidare kompetensutveckling. Hela vårt arbetssätt präglas av vår affärsidé att ”Förenkla kundens vardagsresor” och strävan mot vår vision att ”Alla vill resa med oss”.  

Nobina är ett mångfaldens företag. Vi tror på mångfald och att det berikar personer, grupper och oss som företag. På Nobina arbetar vi aktivt med att främja mångfald och att ta tillvara kompetens hos alla medarbetare oavsett kön, sexuell läggning, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, ålder, religion eller annan trosuppfattning. Vi välkomnar olikheter och ser gärna kvinnliga sökanden.  

Personliga egenskaper och utbildning  

Du är utåtriktad, flexibel och tycker om att ge service. Du möter stressiga situationer och miljöer på ett lugnt och tryggt sätt. Du har ett lugnt körsätt och strävar efter att köra miljövänligt. Du behärskar svenska i tal och skrift.  

Våra kunder reser med oss under dygnets alla timmar, vilket innebär arbete på omväxlande tider. Du har D-körkort, har du YKB är det ett plus.

Om du blir inbjuden till intervju så vill vi gärna att du har med dig ett utdrag från polisens belastningsregister, detta beställer du på www.polisen.se 

Om tjänsten  

Tjänsten är behovsanställning, deltid eller visstid och som kan leda till en tillsvidareanställning. Lön enligt kollektivavtal.  

Frågor gällande rekryteringsprocessen:  

Lars Joelsson, e-post: lars.joelsson@nobina.sealt.  

tel. 040-685 7814

Facklig kontaktperson:  

Henrik Norrman, e-post: henrik.norrman@nobina.sealt.  

tel. 070-733 54 37  

Ansökan  

Vi vill ha din ansökan senast: [Project.ApplicationDue]  

Urval sker löpande.

Om jobbet

Antal tjänster10
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnNobina Sverige AB
LönFast och rörlig lön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5560570128
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeBussförare/Busschaufför
YrkesområdeTransport, distribution, lager

Ansökan

Nobina Sverige AB söker tio personer till denna tjänst som bussförare/busschaufför med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som bussförare/busschaufför hos Nobina Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2022-03-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Driven budbilsförare sökes till Malmö

Måltidsfabriken AB söker två personer till tjänsten som budbilsförare i Malmö.

2022-01-17

Mer info

Taxi Förare

Shehzad, Asim söker en person till tjänsten som taxiförare/taxichaufför i Malmö.

2021-12-24

Mer info

Bussförare - Linköping

Nobina Sverige AB söker sex personer till tjänsten som bussförare/busschaufför i Linköping.

2021-12-23

Mer info