Bilförare

Publiceringsdatum: 2022-05-13

Ref: 20221522

Arbetsuppgifter

Vi söker nu två bilförare till Post och Bud/Distribution. I denna roll hanterar du tillsammans med dina kollegor all inkommande extern - och internpost mellan Malmö stads förvaltningar. Arbetet innebär postsortering samt att distribuera till respektive förvaltning.

Vi hanterar även annat gods som distribueras internt i Malmö stad, som exempel tvättsäckar, lokalvårdsmoppar, provtagning, böcker och paket. Samt andra förekommande uppgifter kopplade till distribution och fordon. Du kommer att ha en hel del kontakt med våra beställare och får därigenom möjlighet att vara representant för vår verksamhet.

Arbetsuppgifterna är fysiskt krävande då det förekommer tunga lyft och mycket förflyttningar.

Kvalifikationer

Följande kvalifikationer är ett krav för tjänsten:

  • Gymnasieutbildning
  • B-Körkort för manuell växellåda
  • Goda kunskaper i svenska i tal och i skrift. Det är en förutsättning att du har lätt för att ta till dig information tex via intranät och att du kan rapportera i ett lönesystem.
  • Det är en förutsättning att du klarar tunga lyft och mycket förflyttningar.
  • Som person har du lätt för att samarbeta, är serviceinriktad och trivs med kundkontakt. Du är mån om att leverera resultat, uppfylla kundförvntningar och har ett lösningsfokus. 

Meriterande

  • Två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • God kännedom om Malmös geografi
  • Branscherfarenhet, taxi, budbil eller likvärdig erfarenhet

Om arbetsplatsen

Kommuntjänster har drygt 600 anställda inom sex olika verksamhetsområden. Uppdraget är att tillhandahålla kvalitativa, hållbara och kostnadseffektiva tjänster till Malmö stads förvaltningar och till Malmöborna. Kommuntjänster erbjuder likvärdig service för alla, hög tillgänglighet och professionellt bemötande.

Serviceförvaltningen är uppdelad i fem avdelningar och erbjuder allt från färdtjänst till IT och att svara medborgarna i Malmö stads kontaktcenter. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får bra och näringsrik mat. Tillsammans är vi en smart servicepartner till staden.

Malmö stads verksamheter är organiserade i 14 förvaltningar. Vårt gemensamma uppdrag är att skapa välfärd och hållbar samhällsutveckling. Tillsammans med Malmöborna utvecklar vi en ännu bättre stad att bo, verka och vara i; olikheter, livserfarenheter och talanger gör Malmö till en smart stad i hjärtat av Europa. Världens kunskap finns här.

Läs om Malmö stad som arbetsgivare här malmo.se/jobb

Information om tjänsten

Anställningsform:Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid

Antal tjänster: 2

Tillträde: Så fort som möjligt, enligt överenskommelse

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnMalmö kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2120001124
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeBudbilsförare
YrkesområdeTransport, distribution, lager

Ansökan

Malmö kommun söker två personer till denna tjänst som budbilsförare med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som budbilsförare hos Malmö kommun skickar du in din ansökan senast 2022-05-27.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Budbilförare

Al-Hoseini Transport AB söker två personer till tjänsten som budbilsförare i Stockholm.

2022-04-17

Mer info

Vi söker duktiga bilförare till Kamux i Malmö!

Kamux AB söker två personer till tjänsten som budbilsförare i Malmö.

2022-05-17

Mer info

Lammhult förskola söker chaufför/specialbilförare

Växjö kommun söker en person till tjänsten som bussförare/busschaufför i Växjö.

2022-05-13

Mer info