Vi söker chaufförer med manuellt körkort!

Publiceringsdatum: 2022-11-23

Vi på Simplex söker nu våra nästa superstjärnor. Vi söker personer som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.

Som chaufför hos oss kommer du att arbeta med olika typer av uppdrag från dag till dag. Ena dagen kanske du levererar vitvaror till kunder medan andra dagen är du chaufför inom flytt. Dagen efter det kan du komma att hämta in möbler från kunder och köra dessa till bestämda adresser. En annan dag kanske du levererar frukt till företag.

Det är en väldigt flexibel tjänst där du får köra mycket bil i varierade arbeten och vara i väldigt mycket kontakt med såväl medarbetare som kunder. Du kommer att köra mindre skåpbilar samt lätta lastbilar.

För att lyckas i rollen krävs det att du har ett gott kundbemötande och hela tiden är positiv och trevlig då du om dagarna är i ständig kontakt med kunder. Du gillar att jobba både ensam och i grupp så att vara självgående och en lagspelare är något du trivs med. Att du är stark i kroppen är ett plus, vissa dagar kan vara fysiskt krävande.

Kvalifikationer

 • Kunna tala och skriva svenska
 • Bra kundbemötande
 • Fysiskt aktiv
 • Positiv inställning och en hög arbetsmoral
 • Manuellt B-körkort

Meriterande

 • Erfarenhet inom området
 • Bra lokalsinne
 • Manuellt B-körkort
 • Erfarenhet av att ta en arbetsledarroll

Tidigare erfarenhet är inget krav. Rätt person med viljan att alltid vilja nå framåt är det enda kravet vi på Simplex har.

Vad vi erbjuder

 • En arbetsplats som ser långsiktigt på dig
 • Möjligheter att växa internt på företaget både genom interna utbildningar och eget driv
 • Bra lön

Plats: Stockholm

Arbetstider: 07-16

Start: Omgående

Om oss

Är du redo för nya utmaningar?

Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. Det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder...

Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.

Vi, tillsammans med våra många kollegor jobbar varje dag för att våra kunders verksamhet ska fungera oavsett årstid, volym eller utmaning.

Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörren till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter. Hos oss på Simplex finns inga gränser, din ambitionsnivå och dina målsättningar präglar vart vi kan nå tillsammans.

Sedan 2014 har vi levt efter samma mantra och idag är vi över 500 medarbetare.

Om jobbet

Antal tjänster8
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSimplex Bemanning AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5590010277
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeBudbilsförare
YrkesområdeTransport, distribution, lager

Ansökan

Simplex Bemanning AB söker åtta personer till denna tjänst som budbilsförare med placerings i Nacka. Om det låter intressant att arbeta som budbilsförare hos Simplex Bemanning AB skickar du in din ansökan senast 2022-12-23.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Vi söker chaufförer med manuellt körkort!

Simplex Bemanning AB söker åtta personer till tjänsten som budbilsförare i Nacka.

2022-11-07

Mer info

Vi söker chaufförer med manuellt körkort!

Simplex Bemanning AB söker åtta personer till tjänsten som budbilsförare i Nacka.

2022-11-09

Mer info

Vi söker chaufförer med manuellt körkort!

Simplex Bemanning AB söker åtta personer till tjänsten som budbilsförare i Nacka.

2022-11-17

Mer info