Chaufförer (manuellt B-körkort) till Mathem i Bromma på deltid 50-75%

Publiceringsdatum: 2022-01-13

För oss på MatHem står våra kunders bekvämlighet alltid centrum. Vi vill skapa den bästa upplevelsen för dem i allt från middagsplaneringen med familjen till dess att matvarorna finns på plats i hemmet. På detta sätt skapar vi mer tid för sakerna de älskar - matlagning, tid med familjen, träning eller jobb. När du jobbar hos oss får du därför en unik möjlighet att påverka människors liv i positiv bemärkelse. För leendet på kundernas läppar när matvarorna levereras är ovärderligt.

Just nu söker vi chaufförer för deltidstjänster som vill stärka upp vårt trevliga och positiva team! Om du gillar att köra bil, träffa kunder och få vara ute i nya, spännande miljöer varje dag tror vi att detta är jobbet för dig.

Varför ska du jobba hos oss?

MatHem är idag Sveriges största matbutik med lösplockade varor på nätet och vi fortsätter att växa. Hos oss får du jobba i en dynamisk och social miljö med möjlighet att utvecklas och växa med oss. Vi är en arbetsplats med stor mångfald och vi satsar helhjärtat på miljö- och hållbarhetsfrågor. Visste du att vi var först i norra Europa med att köpa in en helt eldriven lätt lastbil?

Vad kommer du att få göra?

Som chaufför hos MatHem är du vårt ansikte utåt och ansvarar tillsammans med vår lagerpersonal för att kunden får hem hela, fräscha och korrekta varor. Tillsammans utgör Ni de viktigaste delarna för att leverera den bästa upplevelsen till kunden.

Våra chaufförers huvudsakliga arbetsuppgift är att sköta leveranserna hem till våra kunder. Arbetsdagen börjar på vårt lager i Bromma. Här träffar du arbetsledningen och dina kollegor samt hämtar ut nyckeln till den färdiglastade bilen du ska köra för dagen.

Under en arbetsdag möter du som chaufför mellan 20-35 kunder. Ingen dag är den andra lik och som chaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker ofta inne i city men även i mindre tätbebyggda områden. Till sin hjälp har chauffören en handdator med en förprogrammerad GPS med ruttlistan för dagen. Rutterna sätts med hänsyn till det leveransintervall kunderna har valt.

Vad krävs för rollen?

För att vara aktuell för tjänsten ska du uppfylla nedanstående krav:

  • Inneha B-körkort för manuell växellåda i minst 6 månader
  • Körvana av större fordon (gärna lätt lastbil alt. skåpbil)
  • God fysik, då tjänsten innebär både tunga lyft och att gå i trappor
  • God nivå av svenska, kommunikation via telefon sker dagligen

Personliga egenskaper

För att vara aktuell bör du vara trygg bakom ratten, oavsett om du befinner dig i ett trångt villakvarter eller mitt i rusningstid inne i city. Du är ett trafikföredöme och har ett stort säkerhetstänk samt visar mycket hänsyn till dina medtrafikanter. Vidare är du ansvarstagande och självgående.

Du gillar att jobba fysiskt och trivs på en tempofylld arbetsplats där det händer mycket. Då arbetsdagarna kan se mycket olika ut bör du dessutom vara flexibel, punktlig, stresstålig samt problemlösande. Det är även viktigt att du gillar att träffa kunder och leverera hög service. Som medarbetare hos oss har du ständigt kontakt med andra, det är därför viktigt att vara en god kommunikatör.

Övrig information

Plats: Ulvsunda, Bromma (vi kommer dock att flytta till Larsboda i Farsta efter sommaren 2022)

Omfattning: Deltid 20 h/v-30 h/v (motsvarande 50-75 %) för det mesta fördelat på 3-5 vardagar i veckan. Observera att det ordinarie schemat enbart kommer att förläggas på vardagar och inte helger.

Anställningsform: Tillsvidareanställning med inledande 6 månaders provanställning

Tillträde: Omgående

Lön: Fast timlön enligt kollektivavtal (Lager & E-handel)

Övrigt: Vi behandlar ansökningar kontinuerligt och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan.

En bakgrundskontroll via ett externt företag ingår som en del i rekryteringsprocessen av denna tjänst.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnMathem i Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5567757264
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeBudbilsförare
YrkesområdeTransport, distribution, lager

Ansökan

Mathem i Sverige AB söker en person till denna tjänst som budbilsförare med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som budbilsförare hos Mathem i Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2022-01-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Chaufförer (manuellt B-körkort) till Mathem i Bromma på deltid 50-75%

Mathem i Sverige AB söker en person till tjänsten som budbilsförare i Stockholm.

2022-01-21

Mer info

Vi söker studerande budbilschaufförer till kund i Kristianstad inför 2022!

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker tre personer till tjänsten som budbilsförare i Kristianstad.

2021-12-10

Mer info

Taxichaufförer heltid/deltid/extra

Taxi Nyköping-Oxelösund AB söker fyra personer till tjänsten som taxiförare/taxichaufför i Nyköping.

2021-11-10

Mer info