Budbilschaufför - Västberga - Heltid

Publiceringsdatum: 2022-11-23

Simplex söker nu nästa superstjärna! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.

Som budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till både privatpersoner och företag runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både inne i city och i ytterområden.

Vi söker efter dig som är på jakt efter ny arbetslivserfarenhet. Du kanske inte har jobbat som budbilschaufför tidigare eller i dagsläget jobbar på ett företag du inte känner att du når din fulla potential på.

Om tjänsten

Arbetet som budbilschaufför är väldigt varierande. Du levererar paket åt ett av de främsta transportföretagen i Sverige. Du arbetar ensam och får varje dag träffa olika kunder för att ge den bästa möjliga servicen.

Du utgår från vår kunds terminal i Västberga.

Till hjälp får du en ruttlista inlagd i en GPS eller App med mottagarna i tur och ordning. Arbetet kräver punktlighet och problemlösning då vi vill få fram kundens varor i tid på ett trafiksäkert sätt.

Tjänsten passar dig som

  • Vill ha ett heltidsjobb
  • Är pålitlig och kan hålla ett högt tempo
  • Ger 100% och alltid vill utvecklas
  • Har B-körkort

Meriterande kompetenser

  • Erfarenhet av budbilsyrket
  • Erfarenhet av att köra lätt lastbil
  • God datorvana

Arbetstider: Mån-fre 08.00-17.00 - Möjlighet att jobba extra på helger

Plats: Västberga

Tjänsten tillsätts så fort rätt kandidat hittas.

Om oss

Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.

Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.

Välkommen till Simplex!

Om jobbet

Antal tjänster4
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSimplex Bemanning AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5590010277
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeBudbilsförare
YrkesområdeTransport, distribution, lager

Ansökan

Simplex Bemanning AB söker fyra personer till denna tjänst som budbilsförare med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som budbilsförare hos Simplex Bemanning AB skickar du in din ansökan senast 2022-12-23.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Budbilschaufför - Kungsängen - Heltid

Simplex Bemanning AB söker två personer till tjänsten som budbilsförare i Upplands-Bro.

2022-11-24

Mer info

Budbilschaufför - Kungsängen - Heltid

Simplex Bemanning AB söker två personer till tjänsten som budbilsförare i Upplands-Bro.

2022-11-07

Mer info

Budbilschaufför - Kungsängen - Heltid

Simplex Bemanning AB söker två personer till tjänsten som budbilsförare i Upplands-Bro.

2022-11-25

Mer info