Umeå Taxi 090-770000

Publiceringsdatum: 2021-05-03

Brinner du för att erbjuda en service i världsklass och träffa nya människor? Vår målsättning är att vara Sveriges bästa taxibolag och under vår resa dit ska vi ständigt överträffa kundernas förväntningar.

Som taxichaufför kommer din sociala förmåga vara direkt avgörande för kundens upplevelse. Dina tidigare erfarenheter är inte det viktigaste utan vad du kan och vill erbjuda i framtiden.

Vi söker dig som är lyhörd, service inriktad och visar stort engagemang. Kunden skall alltid stå i fokus och god lokalkännedom, noggrannhet och en positiv inställning är viktiga delar i en god helhets upplevelse.

Egenskaper vi gärna ser att du besitter eller kompletterar under resan.

  •  Serviceinriktad och lyhörd
  •  Engagerad med positiv inställning
  •  God lokalkännedom
  •  Ansvarstagande.

Vi är idag Umeås största och starkaste aktör inom taxi och växer ständigt. Umeå Taxi grundandes på 1930 talet och har sedan dess varit det självklara valet för Umeås befolkning.

Idag tillhör vi ett samarbete med 7,000 fordon runt om i Norden, detta ger om fördelar och möjlighet att plocka in inresande kunder. Den lokala trafiken bedrivs av strax över 175 fordon i Umeå Med omnejd.

Vår lokala Applikation är den som är mest nerladdad i Umeå (över 5 gånger fler nedladdningar än närmsta konkurrent) och vi kan vara mycket stolta över att ligga i topp både lokalt och nationellt när det gäller kundrecensioner i Appen.

För att köra taxi i Sverige måste föraren inneha en taxiförarlegitimation. Det finns ett antal krav kopplade till detta.

  • Du skall ha fyllt 21 år,
  • Sedan minst två år har körkort med behörigheten B eller har körkort med behörigheten
  • Du uppfyller de medicinska krav som är nödvändiga med hänsyn till säkerheten för passagerare och andra trafikanter
  • Du bedöms vara lämplig att tjänstgöra som förare i taxitrafik ifråga om yrkeskompetens och laglydnad

Samt att du har avlagt godkänt körprov för taxiförarlegitimation.

När du innehar en taxiförarlegitimation fortsätter den bolagsspecifika utbildningen med taxameter, kundbemötande, värdskap, lokalkännedom mm allt det som gör dig till en god taxichaufför.

Beskriv arbetsplatsen

När du arbetar hos oss är du en del i ett åkeri med mycket muskler bakom, idag har vi 175 fordon som rullar i Umeå och totalt 7,000 fordon som trafikerar Nordens gator. Detta ger oss fördelar jämt mot våra konkurrenter då en kund som väljer oss kan göra det i alla svenska städer.

#jobbjustnu

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönFast och rörlig lön
YrkeTaxiförare/Taxichaufför

Ansökan

Cabonline Region Norr AB söker tio personer till denna tjänst som taxiförare/taxichaufför med placerings i Umeå. Om det låter intressant att arbeta som taxiförare/taxichaufför hos Cabonline Region Norr AB skickar du in din ansökan senast 2021-06-02.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Taxichaufför

Björkstaden Beställningscentral AB söker fem personer till tjänsten som taxiförare/taxichaufför i Umeå.

2021-05-04

Mer info

Taxiförare

TAXI% AB söker en person till tjänsten som taxiförare/taxichaufför i Umeå.

2020-12-25

Mer info

Extra Chaufför B, Umeå

PostNord Group AB söker tre personer till tjänsten som paketbilsförare i Umeå.

2021-02-08

Mer info