Taxichaufför sökes heltid

Publiceringsdatum: 2020-06-29

Heltidstjänst: Du kommer att köra under Taxi Kurir Knivsta som skall gå måndag till fredag. Planen är att du kommer att vara en av tre chaufförer på två bilar, där den ena är en minibuss med mycket bra skolkörningar på, den andra bilen är en VW Caddy. Den senare har ett tidigt och ett sent pass. Du kommer att köra skolturer, sjukresor, färdtjänst och flygtaxi utöver vanliga privata körningar. Du bor med fördel i Uppsala då de andra två också gör det eller dess närhet för denna tjänst då bilen kommer att utgå därifrån. Tjänsten börjar så snart som bara möjligt. Bilarna är Knivstabaserade och det finns fasta skolturer på båda bilarna.

Du behöver behärska svenska i tal och skrift och även kunna hantera Eniros, Hitta.se och Google Maps sökfunktioner. I bilen kommer det att finnas en surfplatta med hållare med dessa appar. Jag som arbetsgivare vill ha en ärlig, artig och trevlig person med servicekänsla. Som chaufför är du lugn och trygg med respekt för både lagar, kunder och medtrafikanter. Racerbilsförare göre sig icke besvär! Livserfarenhet är ett stort plus! Taxileg är ett krav.

Hör av dig på mail till m.franssons.transport@gmail.com

Om jobbet

Typ av anställningVanlig anställning
ArbetstidHeltid
OmfattningTillsvidare
LönRörlig ackords- eller provisionslön
YrkeTaxiförare/Taxichaufför

Ansökan

Fransson, Martin söker en person till denna tjänst som taxiförare/taxichaufför med placerings i Uppsala. Om det låter intressant att arbeta som taxiförare/taxichaufför hos Fransson, Martin skickar du in din ansökan senast 2020-07-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Serviceinriktad B-chaufför sökes heltid i Bromma

Bemannix AB söker en person till tjänsten som budbilsförare i Stockholm.

2020-06-10

Mer info

Taxichaufför Sökes

Stockholm Snabb Taxi AB söker två personer till tjänsten som taxiförare/taxichaufför i Huddinge.

2020-03-26

Mer info

Taxichaufför Sökes

Tiam Transport AB söker tolv personer till tjänsten som taxiförare/taxichaufför i Göteborg.

2020-06-14

Mer info