Söker 5 taxiförare - Taxi Göteborg 650000

Publiceringsdatum: 2024-03-18

Funderar du på att söka jobb inom transport, distribution, lager? Vill du ta steget att arbeta som taxiförare/taxichaufför hos Roshan Taxi AB? Nu har du möjligheten. Om du vill arbeta heltid hos Roshan Taxi AB, har de just nu en tjänst tills vidare som kan passa dig.

Arbetsplatsen ligger nära tillhands om du är bosatta i Göteborg som är tjänsteorten. Roshan Taxi AB söker för närvarande efter flera personer att anställa inom taxiförare/taxichaufför-branschen. Ta en titt på deras fem lediga tjänster för att se om något av dem passar just dig. Har du vad som krävs för att arbeta som taxiförare/taxichaufför hos Roshan Taxi AB? Ansök innan tisdag den trettionde april 2024 och ta reda på det!


Jobbannons

Roshan Taxi AB är medlem i Taxi Göteborg 650000 och behov utav 5 taxiförare på heltid och 5 förare på deltid dag, natt och helger.

Jag har 2 bolag, mitt andra bolag heter

Khapo AB är också ansluten till Taxi Göteborg och har 8 Tesla bilar nu söker jag natt och helg förare att jobba hel eller vid behöv.

Du som söker ska ha taxiförarlegitimation och gärna erfarenhet av taxiföraryrket. Ett krav är också att du har god lokalkännedom inom stor Göteborg.

Om du har kört taxi Göteborg förut behöver du att bara uppgradera taxi Göteborg internkortet och sedan börja direkt. Internutbildning erbjuds till nya taxiförare.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om jobbet

Antal tjänster5
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnRoshan Taxi AB
LönRörlig ackords- eller provisionslön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5567266225
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeTaxiförare/Taxichaufför
YrkesområdeTransport, distribution, lager

Ansökan

Roshan Taxi AB söker fem personer till denna tjänst som taxiförare/taxichaufför med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som taxiförare/taxichaufför hos Roshan Taxi AB skickar du in din ansökan senast 2024-04-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Taxi Göteborg 0721-650 001/TAXI POSEIDON AB

Taxi Poseidon AB söker fem personer till tjänsten som taxiförare/taxichaufför i Göteborg.

2024-01-12

Mer info

Taxiförare - Göteborg

Hmoda investment AB söker en person till tjänsten som taxiförare/taxichaufför i Göteborg.

2024-05-03

Mer info

Söker taxi förare (Taxi Göteborg)

Önnered Taxi AB söker en person till tjänsten som taxiförare/taxichaufför i Göteborg.

2024-03-25

Mer info