Distributör till matleveranser Gotland

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Vill du arbeta inom transport, distribution, lager-branschen? Det är nu möjligt för dig att få jobb som budbilsförare hos Svensk Hemleverans HB. Svensk Hemleverans HB söker någon som vill arbeta deltid under tills vidare. Kanske är det du?

Gotland är platsen där detta jobb har sin tjänsteort. Svensk Hemleverans HB söker för närvarande efter flera personer att anställa inom budbilsförare-branschen. Ta en titt på deras två lediga tjänster för att se om något av dem passar just dig. Svensk Hemleverans HB letar efter erfaren budbilsförare som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är onsdag den trettioförsta juli 2024.


Jobbannons

Vi på Svensk Hemleverans söker två distributörer till vår verksamhet i Visby. Som distributör har du ett av våra viktigaste jobb. Det är du som tar oss över mållinjen, som tar våra produkter hela vägen hem, varje dag. i Detta uppdrag distribuerar du matkassar för Gordon, Ica , Linas matkasse.

I ditt dagliga arbete hämtar du matkassar, lastar på lastbilen (liten B-körkorts lätt lastbil). Därefter levererar du matkassarna via en APP till slutkunden.

Arbetet är både dag/ kväll och helg. Vi behöver dig som kan vara flexibel i ditt arbete och att du har möjlighet att anpassa dig efter ett rörligt schema hos oss. Starttid/arbetstid olika vecka för vecka men i snitt 20/ h veckan. Det är också olika starttider varje dag.

Du bli schemalagt allt från 08.00 till 15.30.

Vi erbjuder dig ett flexibelt arbete med konditionsträning på arbetstid, tid för reflektion samt samhörighet och gemenskap med kollegorna! Vi är ett härligt gäng i Visby som samarbetar och som varje dag ser till att vi hjälper varandra.

Arbetet ställer inte några krav på förkunskaper. Vi värdesätter i stället din inställning och förmåga att arbeta självständigt och ta eget ansvar. Du behöver vara noggrann och ha en hög servicekänsla, vara minst 18 år och kunna kommunicera på svenska eller engelska.

B-körkort är ett krav, du bör ha haft körkort minst två år.

Vi är en värderingsstyrd koncern som eftersträvar jämställdhet och mångfald och värdesätter därför sökande med olika bakgrund och erfarenheter.

För att säkerställa en trygg och säker arbetsplats genomför vi som en del av vår rekryteringsprocess bakgrundsanalyser på utvalda kandidater.

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

För frågor vänligen kontakta rekryterande chef henrik.eriksson@svhl.se

NTM är en av Sveriges största koncerner för lokal media, en stiftelseägd koncern med hjärtat i den lokala journalistiken.

Vi har medarbetare på lokal marknad från Småland till Norrbotten. Våra medierådgivare och reklambyrån Fluid hjälper företag med kampanjer, innehåll och strategi. Flertalet av våra egna tidningar trycks hos Pressgrannar och Tryck i Norr, och delas ut av vårt distributionsbolag Svensk Hemleverans, som också erbjuder morgonpigga hemleveranser för både brev och paket, tex från vår egen e-handel.

Vi har höga ambitioner i vårt dagliga arbete och som arbetsgivare. Vi arbetar aktivt med vår arbetsmiljö, kompetens och ledarskap för att skapa en välmående verksamhet.

Vi värdesätter mångfald och utvecklas genom att ta vara på våra medarbetares skilda erfarenheter och perspektiv, men vi samlas under en gemensam värdegrund: Vi är lyhörda, målinriktade och nyfikna och därför snabba till förändring. Vi har en positiv anda och vi är förlåtande, toleranta och inkluderande.

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnSvensk Hemleverans HB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer9697832302
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeBudbilsförare
YrkesområdeTransport, distribution, lager

Ansökan

Svensk Hemleverans HB söker två personer till denna tjänst som budbilsförare med placerings i Gotland. Om det låter intressant att arbeta som budbilsförare hos Svensk Hemleverans HB skickar du in din ansökan senast 2024-07-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Distributör till matleveranser Gotland

Svensk Hemleverans HB söker två personer till tjänsten som budbilsförare i Gotland.

2024-07-17

Mer info

Busschaufför till Fårösund.

Gotlandsbuss AB söker en person till tjänsten som bussförare/busschaufför i Gotland.

2024-06-15

Mer info

Food Courier - Car in Partille

Foodora AB söker fyra personer till tjänsten som budbilsförare i Partille.

2024-06-24

Mer info