Busschaufför till Transportenheten

Publiceringsdatum: 2024-06-11

Är du intresserad av att jobba inom transport, distribution, lager? Positionen som bussförare/busschaufför hos Hudiksvalls kommun är öppen och väntar på en lämplig kandidat - kan det vara du? Hudiksvalls kommun söker någon som vill arbeta heltid under tills vidare. Kanske är det du?

Att bo i närheten av Hudiksvall kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet. Hudiksvalls kommun söker efter fler duktiga individer som vill arbeta som bussförare/busschaufför. De har just nu två lediga jobb som bussförare/busschaufför som kan vara av intresse för dig. Sök jobbet som bussförare/busschaufför hos Hudiksvalls kommun och ta chansen att ta din karriär till nästa nivå. Ansök senast söndag den tjugotredje juni 2024.


Jobbannons

Välkommen till Transportenheten!

Vi är ca 25 anställda som sköter kommunens interna transporter, allt från skolkörningar och mattransporter till dagligverksamhets resor samt badresor och utflykter för skolan samt post.

Vi är stationerade i Hudiksvall samt Delsbo på på tekniska kontoret. 

Vi söker nu 2 st nya kollegor, med placering i Hudiksvall respektive Delsbo.

Arbetsuppgifter

Du utför skol och omsorgsresor med buss, vissa godstransporter sker med lätt lastbil. Post och specialtransporter med personbil.

Du arbetar med kundkontakt vid varje resa, och du utgör en viktig funktion i vardagen för de som nyttjar våra tjänster. Många vi kör har speciella behov, tex intellektuell funktionsnedsättning eller behov av hjälpmedel.  

Att du är en säker och trygg förare och agerar som ett föredöme i trafiken skall vara en självklarhet för dig. När du är ny hos oss kommer du att få en mentor som att hjälpa dig i din nya roll.

Förutom att utföra resor och ta hand om våra kunder så ingår det i arbetsuppgiften att hålla fordonen du utför resorna i rena och välstädade samt sköta enklare fordonsunderhåll, samt boka tider för service och reparationer av ditt fordon.

Kommunen erbjuder dig ett antal förmåner som anställd, bland annat friskvårdsbidrag.

https://www.hudiksvall.se/Sidor/Kommun-och-politik/Jobb-och-uppdrag/Formaner.html

Din profil

För att arbeta hos oss så krävs B samt D körkort och giltig YKB för buss. Utdrag från belastningsregistret kommer även att krävas. Tidigare erfarenhet från buss eller taxibranschen är meriterande, stor vikt kommer att läggas på personlig lämplighet och mognad. 

Om förvaltningen

Vi sopar gator, plogar vägar och bygger nya när Hudiksvalls tätorter växer. Vi gör så att parkerna blommar och att ser till att matavfallet du sorterar blir till biogas till bilar och gödsel på våra åkrar. Vi lagar näringsrik mat till våra barn, unga och gamla – varje dag. Vi ansvarar för kartor och GIS så samhället kan utvecklas. Vi ser till att det finns rent vatten i din kran och i naturen och att våra elever kommer till och från skolan säkert med skolskjutsar. Vi sköter fastigheter så som äldreboenden, skolor, badhus och sporthallar – och håller dem rena och fina. Tillsammans är vi tekniska förvaltningen – en del av Hudiksvalls kommun.

Om Hudiksvalls kommun

Mitt i Sverige, vid den vackra hälsingekusten, ligger Hudiksvalls kommun - eller kanske mer känt som Glada Hudik. Här lever 37 600 glada hudikbor, och mer än hälften av oss bor på landsbygden. 

I Hudiksvalls kommun är avstånden korta till det mesta man vill göra och det man behöver, och du får tid över till det som är viktigt i livet. Här finns närhet till kontrastrika miljöer, ett aktivt föreningsliv och ett näringsliv med stor handlingskraft - många världsledande företag har sitt säte i vår kommun.

Hudiksvalls kommun är den största arbetsgivaren i kommunen. Tillsammans är vi 3 800 medarbetare, inom 300 olika yrken, som varje dag jobbar för att skapa värde för dem vi är till för – våra kommuninvånare. Det är ett stort och viktigt uppdrag som ska genomsyras av trygghet, öppenhet, delaktighet och jämlikhet. På så sätt hjälps vi åt att bygga ett samhälle där alla människor är lika mycket värda.

Tänk på att inte skriva känsliga personuppgifter eller värderande information i din ansökan. Om du har skyddade personuppgifter vill vi att du ansöker genom att kontakta den rekryteringsansvariga som står i annonsen.

Din ansökan blir en allmän handling enligt offentlighetsprincipen.

Läs mer om vad vi som arbetsgivare kan erbjuda dig: www.hudiksvall.se/jobbahososs 

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnHudiksvalls kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2120002379
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeBussförare/Busschaufför
YrkesområdeTransport, distribution, lager

Ansökan

Hudiksvalls kommun söker två personer till denna tjänst som bussförare/busschaufför med placerings i Hudiksvall. Om det låter intressant att arbeta som bussförare/busschaufför hos Hudiksvalls kommun skickar du in din ansökan senast 2024-06-23.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Busschaufförer till Sälen

WORKNORDIC GROUP AB söker tio personer till tjänsten som bussförare/busschaufför i Stockholm.

2024-05-29

Mer info

Busschaufför till Fårösund.

Gotlandsbuss AB söker en person till tjänsten som bussförare/busschaufför i Gotland.

2024-06-15

Mer info

Förare till tuff tuff tåget i Söderköping

Lock, Hop & Barrel AB söker fyra personer till tjänsten som personbilsförare, persontransporter i Söderköping.

2024-01-12

Mer info