CE-chaufför sökes!

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Letar du efter möjligheter att arbeta inom transport, distribution, lager? Positionen som bussförare/busschaufför hos NearYou Sverige AB är öppen och väntar på en lämplig kandidat - kan det vara du? NearYou Sverige AB söker en medarbetare på heltid som vill arbeta 6 månader eller längre. Kan det vara du?

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Jönköping då det är tjänsteorten. Företaget NearYou Sverige AB erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som bussförare/busschaufför har de nu ett ledigt jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. NearYou Sverige AB letar efter erfaren bussförare/busschaufför som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är måndag den tjugoandra juli 2024.


Jobbannons

Om företaget

Lastbilschaufför med CE-körkort samt giltigt YKB sökes för anställning omgående.

Tjänstebeskrivning

Arbetet går ut på att leverera och hämta in gods hos både företag och privatkunder. Dagarna börjar och slutar inne på terminalen där man lastar och lossar bil och släp.

Arbetet är förlagt dagtid måndag-fredag.

Vi har flera olika uppdrag. Vi söker dig med C eller CE-körkort samt giltigt YKB

Kvalifikationer

Vår kund söker dig som är bra med kunder och är en god lagspelare eftersom det är viktigt att bibehålla lagkänslan inom företaget, där alla hjälps åt under dagarna och ställer upp för varandra. Att du är bra med kunder är en viktig del av din personlighet eftersom du kommer vara företagets ansikte ut mot kunderna. Du ska ha en hög arbetsmoral och ett naturligt driv. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av liknande tjänster.

Viktigt är också att du kan hantera en digital handdator samt att du kan behärska det svenska språket i både tal och skrift.

Krav

  • C / CE-körkort.
  • Giltigt YKB.

Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan!

Om NearYou

Vi är NearYou. Vi har gått från att vara ett bolag bland andra till att bli en samhällsaktör. Med oss som partner och arbetsgivare lovar vi att ge mer av det vi är bäst på. Vi är bäst på att vara nära, mänskliga och en motpol till stress, människor som statistik och en alltför opersonlig digitalisering.

Vi är hos dig, ett handslag, ett löfte. Vi vill ge det som vi tror en trasig arbetsmarknad behöver. För dig som kandidat innebär det en aktör som backar dig oavsett var i karriären du är och vill vara. Vi vill vara tryggheten i en snabb värld. Vi stöttar, utmanar och frågar hur det går. Helt naturligt, tycker vi.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnNearYou Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5566007273
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeBussförare/Busschaufför
YrkesområdeTransport, distribution, lager

Ansökan

NearYou Sverige AB söker en person till denna tjänst som bussförare/busschaufför med placerings i Jönköping. Om det låter intressant att arbeta som bussförare/busschaufför hos NearYou Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-22.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

CE-chaufförer sökes till Ljungby!

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker fem personer till tjänsten som färdtjänstförare i Ljungby.

2024-04-18

Mer info

B-chaufförer till Årsta sökes!

Rekryteringsgruppen i Stockholm AB söker en person till tjänsten som budbilsförare i Stockholm.

2024-05-22

Mer info

Taxichaufförer sökes!

Comibri Consultings AB söker fem personer till tjänsten som taxiförare/taxichaufför i Uppsala.

2024-07-08

Mer info