Budbilschaufför - Knivsta - Heltid, Sommarjobb

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Söker du efter ett jobb inom transport, distribution, lager-sektorn? Det är nu möjligt för dig att få jobb som budbilsförare hos Simplex Bemanning AB. Simplex Bemanning AB söker efter en ny anställd på heltid under 11 dagar upp till 3 månader som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

Knivsta är platsen där detta jobb har sin tjänsteort. Simplex Bemanning AB söker för närvarande efter flera personer att anställa inom budbilsförare-branschen. Ta en titt på deras tre lediga tjänster för att se om något av dem passar just dig. Du har fortfarande tid att söka jobbet som budbilsförare hos Simplex Bemanning AB om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är onsdag den tionde juli 2024.


Jobbannons

Vi på Simplex söker nu våra nästa superstjärnor. Vi söker personer som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.

Som chaufför hos en av våra kunder i Knivsta jobbar du dagligen med att leverera beställda varor ut till kunder på olika adresser runtomkring i Stockholm med omnejd. Dagen börjar på vår kunds lager där du lastar bilen med varorna. Sedan följer du en rutt och levererar dessa varor ut till kunderna.

För att lyckas i rollen krävs det att du har ett gott kundbemötande och hela tiden är positiv och trevlig då du om dagarna är i ständig kontakt med kunder. Du gillar att jobba både ensam och i grupp så att vara självgående och en lagspelare är något du trivs med. Att du är stark i kroppen är ett plus, vissa dagar kan vara fysiskt krävande.

Kvalifikationer

 • Manuellt B-körkort.
 • Kunna tala och skriva svenska.
 • Bra kundbemötande.
 • Fysiskt aktiv.
 • Positiv inställning och en hög arbetsmoral.

Meriterande

 • Erfarenhet inom området.
 • Bra lokalsinne.
 • Erfarenhet av att köra lätt lastbil.
 • Erfarenhet av att ta en arbetsledarroll.

Tidigare erfarenhet är inget krav. Rätt person med viljan att alltid vilja nå framåt är det enda kravet vi på Simplex har.

Vad vi erbjuder

 • En arbetsplats som ser långsiktigt på dig.
 • Möjligheter att växa internt på företaget både genom interna utbildningar och eget driv.

Plats: Knivsta

Arbetstider: Mån-fre (06-15 och främst 13-22)

Omfattning: Heltid under sommaren

Period: Juni-augusti

Om oss

Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.

Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.

Välkommen till Simplex!

Om jobbet

Antal tjänster3
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSimplex Bemanning AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning11 dagar - upp till 3 månader
Organisationsnummer5590010277
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeBudbilsförare
YrkesområdeTransport, distribution, lager

Ansökan

Simplex Bemanning AB söker tre personer till denna tjänst som budbilsförare med placerings i Knivsta. Om det låter intressant att arbeta som budbilsförare hos Simplex Bemanning AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

B-chaufför - In-/utleveranser av möbler - Kungsängen

Simplex Bemanning AB söker en person till tjänsten som budbilsförare i Upplands-Bro.

2024-06-10

Mer info

Ansvarsfull distributionschaufför med B-körkort Sommarjobb

Widriksson Logistik AB söker en person till tjänsten som budbilsförare i Stockholm.

2024-05-15

Mer info

Budbilschaufför - Sickla - Heltid

Simplex Bemanning AB söker två personer till tjänsten som budbilsförare i Nacka.

2024-05-21

Mer info