Chaufför Bulkbil Åhus

Publiceringsdatum: 2024-05-23

Letar du efter ett jobb inom transport, distribution, lager? Ett spännande jobb som tank- och bulkbilsförare hos Hnt Schakt & Transport AB väntar på dig - varför inte söka idag? Om du vill arbeta heltid hos Hnt Schakt & Transport AB, har de just nu en tjänst tills vidare som kan passa dig.

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Kristianstad då det är tjänsteorten. Hnt Schakt & Transport AB har just nu ett ledigt jobb som tank- och bulkbilsförare. Sök jobbet som tank- och bulkbilsförare hos Hnt Schakt & Transport AB och ta chansen att ta din karriär till nästa nivå. Ansök senast måndag den tjugofjärde juni 2024.


Jobbannons

Vi söker bulkbilschaufför till Åhus

HNT har behov av att utöka verksamheten med nya chaufförer. Så vi söker trygga och punktliga bulkbilschaufför med utgångspunkt från Åhus. Är du en person som vill skapa personliga och förtroendefulla relationer genom ett nära samarbete med varandra och våra kunder – välkommen att söka till oss på HNT.

Vi ser att du har ett stort engagemang för yrket och känner ansvarskänsla samt är flexibel och serviceinriktad då du är ansiktet utåt mot kund. Säkerhet och ordning och reda är ledord för dig. I din roll som chaufför ingår att ha kontroll och ordning på såväl fordon som övrig utrustning samt dokument och uppgifter relevanta för uppdraget.

Har du inte kört bulk tidigare är det inget hinder. Du kommer att åka med en kollega och läras upp innan du kör själv.

Krav är att du har CE-körkort samt färdig YKB.

Tjänsten innebär – heltidsarbete med 6 månaders provanställning. Varierande arbeta med övernattning, helgkörning förekommer.

Lön enligt kollektivavtal.

Vår ansökningsprocess ligger digitalt i framkant och låter dig ansöka direkt från din mobil på några få minuter utan CV eller personligt brev. Istället får du svara på några frågor om din erfarenhet och kompetens och göra en kort frivillig video-presentation.

Vi använder den senaste teknologin för att kunna erbjuda en rättvis bedömning av alla kandidater.

Välkommen med din ansökan!

Om företaget

HNT Schakt & Transport AB är ett familjeägt bolag som erbjuder kunden flexibla och nära tjänster inom transport- och anläggningsuppdrag. HNTs huvudkontor är beläget på industriområdet Älvdalen i Ängelholm där närheten till E6 ger en logistiskt optimal placering. Vi har även kontor i Malmö, Lidköping och Åhus. Totalt har vi 250 anställda i egna bolag. Vi har 180 egna fordonsekipage, 20 entreprenadmaskiner och vid arbetstoppar sysselsätter vi tillsammans med externa transportörer uppemot 300 fordon per dag. Tillsammans genom vår erfarenhet och kunskap gör vi det trygga uppdraget hållbart. Vi leder och erbjuder kunden flexibla och nära uppdrag inom logistik- och transport samt anläggningsentreprenad. Med stationeringsorter från Skåne upp till Mälardalen utför vi uppdrag över hela Sverige och till våra nordiska grannländer.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnHnt Schakt & Transport AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5563513414
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeTank- och bulkbilsförare
YrkesområdeTransport, distribution, lager

Ansökan

Hnt Schakt & Transport AB söker en person till denna tjänst som tank- och bulkbilsförare med placerings i Kristianstad. Om det låter intressant att arbeta som tank- och bulkbilsförare hos Hnt Schakt & Transport AB skickar du in din ansökan senast 2024-06-24.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Chaufför Bulkbil, inom jordbruk

Hnt Schakt & Transport AB söker en person till tjänsten som tank- och bulkbilsförare i Ängelholm.

2024-07-02

Mer info

Taxiförare/Taxichaufför i Boden Behov och Heltid

Peter Forslund Taxi AB söker fyra personer till tjänsten som taxiförare/taxichaufför i Boden.

2024-02-14

Mer info

Taxichaufför Heltid

VIPDrive söker tre personer till tjänsten som taxiförare/taxichaufför i Mölndal.

2024-03-01

Mer info