Chaufför till skolskjuts och vaktmästare

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Letar du efter anställning inom transport, distribution, lager? Ett spännande jobb som bussförare/busschaufför hos Hasslövs Skola ideell fören med firma Hasslövs S väntar på dig - varför inte söka idag? Sök nu om du är intresserad av att arbeta deltid hos Hasslövs Skola ideell fören med firma Hasslövs S under tills vidare. De letar just nu efter nya medarbetare.

Laholm är platsen där denna position är ledig. Företaget Hasslövs Skola ideell fören med firma Hasslövs S erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som bussförare/busschaufför har de nu ett ledigt jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Bli en del av teamet hos Hasslövs Skola ideell fören med firma Hasslövs S som bussförare/busschaufför genom att ansöka senast onsdag den tionde juli 2024.


Jobbannons

Vår fantastiska busschaufför och vaktmästare går nu i pension, vem känner sig redo att ta över hans tjänst?

Tjänsten innebär att du blir lite av spindeln i nätet som har en övergripande inblick i våra verksamheter. Du kommer nära våra elever och deras familjer och du blir en del av ett härligt arbetslag med övriga anställda i verksamheten.

Vi är en liten fristående skola som ligger precis vid Hallandsåsen. Skolan ligger idylliskt med åkrar som närmsta grannar och våra elever bor inte alla på behagligt gångavstånd. De som inte gör det behöver vi hämta med buss, och i nuläget har vi en liten buss som tar 16 elever vilket gör att vi får hämta våra elever med hjälp av två rundor på morgonen och vi lämnar dem med hjälp av två rundor på eftermiddagen.

Mellan körningarna finns det tid att vara vaktmästare och hjälpa oss med allehanda vanligt förekommande uppgifter på en skola samt en förskola. Vi behöver dig också för att hämta vår mat från annan skola, skjutsa oss till och från slöjd och badhus. Vi har också en del utflykter som vi behöver hjälp med för att förflytta oss.

Du kommer att ha en central roll i våra verksamheter så vi ser gärna att du är social samt kan vara självgående och ta egna initiativ, att du har rätt körkort med rätt behörigheter tar vi för givet att du har om du söker tjänsten. Vi börjar med en provanställning och trivs vi med varandra så kan en tillsvidareanställning vara högst aktuell.

Tveka inte att höra av dig, vi ser framemot att få träffa vår nya busschaufför!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnHasslövs Skola ideell fören med firma Hasslövs S
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer8492022150
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeBussförare/Busschaufför
YrkesområdeTransport, distribution, lager

Ansökan

Hasslövs Skola ideell fören med firma Hasslövs S söker en person till denna tjänst som bussförare/busschaufför med placerings i Laholm. Om det låter intressant att arbeta som bussförare/busschaufför hos Hasslövs Skola ideell fören med firma Hasslövs S skickar du in din ansökan senast 2024-07-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Taxiförare/Taxichaufför i Boden Behov och Heltid

Peter Forslund Taxi AB söker fyra personer till tjänsten som taxiförare/taxichaufför i Boden.

2024-02-14

Mer info

Busschaufför närtrafik Västervik och Gamleby

Nilsbuss AB söker en person till tjänsten som bussförare/busschaufför i Västervik.

2024-04-12

Mer info

Busschaufför linje- och skoltrafik Vimmerby

Nilsbuss AB söker två personer till tjänsten som bussförare/busschaufför i Vimmerby.

2024-04-12

Mer info