Distributionsförare B-körkort - Sickla - Deltid

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Skulle du vilja jobba inom transport, distribution, lager? Det är nu möjligt för dig att få jobb som budbilsförare hos Simplex Bemanning AB. Denna tjänst finns tillgänglig i Nacka som är tjänsteorten.

Företaget Simplex Bemanning AB erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som budbilsförare har de nu två lediga jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Sista ansökningsdagen till jobbet som budbilsförare hos Simplex Bemanning AB är torsdag den åttonde augusti 2024.


Jobbannons

Simplex söker nu nästa superstjärna! Vi söker dig som vill vara med på vår resa och varje dag ha världens roligaste arbetsplats att gå till.

Som budbilschaufför har man en nyckelroll i logistiken mellan lager och slutkund. Det är du som är företagets ansikte utåt som med ett glatt humör levererar till främst privatpersoner runt om i hela Stockholm. Ingen dag är den andra lik och som budbilschaufför byter du ständigt miljö. Leveranserna sker både inne i city och i ytterområden.

Vi söker efter dig som är på jakt efter ny arbetslivserfarenhet. Du kanske inte har jobbat som budbilschaufför tidigare eller i dagsläget jobbar på ett företag du inte känner att du når din fulla potential på.

Om tjänsten

Arbetet som budbilschaufför är väldigt varierande. Du levererar produkter åt ett av de främsta transportföretagen i Sverige. Du arbetar ensam och får varje dag träffa olika kunder för att ge den bästa möjliga servicen.

Du utgår från vår kunds butik och lager i Sickla.

Till hjälp får du en ruttlista inlagd i en GPS eller App med mottagarna i tur och ordning. Arbetet kräver punktlighet och problemlösning då vi vill få fram kundens varor i tid på ett trafiksäkert sätt.

Tjänsten passar dig som

  • Är pålitlig och kan hålla ett högt tempo
  • Ger 100% och alltid vill utvecklas
  • Har B-körkort

Meriterande kompetenser

  • Erfarenhet av budbilsyrket
  • Erfarenhet av att köra lätt lastbil
  • God datorvana

Arbetstider: Mån-fre 06.00-15.00 / 13.00-22.00

Förmånliga erbjudanden för anställda.

Plats: Sickla

Tjänsten tillsätts så fort rätt kandidat hittas.

Om oss

Det är vi som är Simplex. Framtidens bemanningsföretag med siktet inställt på utveckling. För det är precis vad vi vill skapa, utveckling för företag och människor. Med rätt person, på rätt plats skapas nytta för alla parter. Idag ser ni våra konsulter köra truck på terminaler, leverera pallar med tunga fordon, leda logistiken på byggarbetsplatser eller packa orders på lager. Men det är bara en liten del av vad vi erbjuder. Hos oss arbetar människor som vill framåt och som driver på logistiken i hela Sverige. Svårare eller enklare behöver det inte vara.

Är du redo för nästa steg i karriären, öppnar vi dörrar till nya möjligheter. Vårt mål är att ta vara på varje individs unika kompetens och förädla med erfarenheter.

Välkommen till Simplex!

Om jobbet

Antal tjänster2
FöretagsnamnSimplex Bemanning AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Organisationsnummer5590010277
Typ av anställningBehovsanställning
YrkeBudbilsförare
YrkesområdeTransport, distribution, lager

Ansökan

Simplex Bemanning AB söker två personer till denna tjänst som budbilsförare med placerings i Nacka. Om det låter intressant att arbeta som budbilsförare hos Simplex Bemanning AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-08.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Distributionsförare B-körkort - Sickla - Deltid

Meet a Group international AB söker en person till tjänsten som budbilsförare i Nacka.

2024-07-09

Mer info

B-chaufför - In-/utleveranser av möbler - Kungsängen

Simplex Bemanning AB söker en person till tjänsten som budbilsförare i Upplands-Bro.

2024-07-08

Mer info

Chaufför, B-körkort

Hans Wirström Temp Transporter AB söker fem personer till tjänsten som budbilsförare i Göteborg.

2024-05-05

Mer info