Heltid Budbilschaufför Norra Stockholm

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Är du intresserad av att jobba inom transport, distribution, lager? Nu har du chansen att börja jobba som budbilsförare hos Jr Logistic AB. Sök nu om du är intresserad av att arbeta heltid hos Jr Logistic AB under 6 månader eller längre. De letar just nu efter nya medarbetare.

ospecificerad arbetsort är platsen där detta jobb har sin tjänsteort. Jr Logistic AB söker för närvarande efter flera personer att anställa inom budbilsförare-branschen. Ta en titt på deras två lediga tjänster för att se om något av dem passar just dig. Jr Logistic AB letar efter erfaren budbilsförare som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är torsdag den åttonde augusti 2024.


Jobbannons

JR Logistic AB är ett auktoriserat bemanning och rekryteringsföretag med över 20 år i branschen. Våra ledord är Personlig Personal vilket för oss betyder att vi vill känna alla våra medarbetare så väl att vi kan skräddarsy varje uppdrag för att passa både kunden och medarbetaren på ett ultimat sätt. Vi vet att våra medarbetare är hjärtat i vår organisation och att det bara är genom dem som vi kan uppnå vårt mål att vara bäst.

Vi som driver företaget har många års erfarenhet av både transport och bemanning. Vi hjälper företag över hela stor Stockholm att bemanna en uppsjö av varierande uppdrag, med allt ifrån styckegodsdistribution, renhållning och kyl och frystransporter.

Det kommer att läggas stort fokus på dig som person. Du är inte bara JR Logistic’s ansikte mot kund utan även kundens ansikte utåt. Att du är trevlig, punktlig och ansvarsfull ser vi som en självklarhet men vi uppskattar även medarbetare som samtidigt är initiativrika och serviceinriktade.

Gillar du nya utmaningar och personlig utveckling är JR Logistic platsen för dig.

Vi söker nu personer som vill jobba som B-kort chaufför för uppdrag i norra Stockholm. Uppdraget innebär att leverera paket till kunder runt om i Stockholm.

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnJr Logistic AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5566646690
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeBudbilsförare
YrkesområdeTransport, distribution, lager

Ansökan

Jr Logistic AB söker två personer till denna tjänst som budbilsförare med placerings i ospecificerad arbetsort. Om det låter intressant att arbeta som budbilsförare hos Jr Logistic AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-08.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Budbilschaufför Norra Stockholm

Issa Rekrytering AB söker en person till tjänsten som budbilsförare i Stockholm.

2024-03-25

Mer info

Tankbilschaufför Farligt avfall-södra Stockholm

WeStaff Sweden AB söker en person till tjänsten som tank- och bulkbilsförare i Stockholm.

2024-03-28

Mer info

Serviceminded budförare i Stockholm

Submit AB söker en person till tjänsten som budbilsförare i Stockholm.

2024-05-02

Mer info