Taxiförare

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Har du övervägt att arbeta inom transport, distribution, lager-branschen? Det är nu möjligt för dig att få jobb som taxiförare/taxichaufför hos RoadBird AB. RoadBird AB söker efter en ny anställd på heltid under tills vidare som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

Stockholm är platsen där detta jobb har sin tjänsteort. Om du tycker att det låter intressant att börja jobba hos RoadBird AB i rollen som taxiförare/taxichaufför så har de just nu lediga tjänster som skulle kunna vara en perfekt match för dig! Här är chansen att bli en del av RoadBird AB och jobba som taxiförare/taxichaufför! Ansök senast onsdag den tionde juli 2024.


Jobbannons

Är du redo för en pålitlig anställning med flexibla arbetsvillkor? Vi söker nu förare för vår innovativa plattform!

Om rollen

Efter att du har skickat in din ansökan, kommer vi att utföra bakgrundskontroller och meddela dig när ditt konto är klart. Vi skickar sedan ditt anställningsavtal. Vi erbjuder pålitliga anställningsvillkor och garanterar att du inte riskerar några ekonomiska förluster.

Betalning och skiftschemaläggning

Du får betalt varje vecka och vi håller register över dina utbetalningar i vår förar-app, där du alltid kan granska din historiska data. Med vårt system för skiftplanering och målsättning kan du arbeta baserat på dina egna preferenser som du anger under onboardingsprocessen.

Lönebesked och prestationer

Vi tillhandahåller detaljerade lönespecifikationer som tydligt visar dina skatteuppgifter och din produktivitet. Våra system spårar din kör- och driftsprestanda, och vi erbjuder professionell träning vid behov för att hjälpa dig öka din effektivitet.

Flexibilitet och utbetalningar

Som förare kan du välja när och hur du vill arbeta, vilket ger bekväma arbetsförhållanden. Vårt system ger dig möjligheten att tjäna pengar beroende på din motivation att nå dina mål, och vi behandlar utbetalningar varje vecka.

Genomskinlighet

Vi följer alltid aktuell lagstiftning när det gäller betalningar och finansiella transaktioner. Varje förare får tillgång till sin prestation, betalningar och skatteuppgifter.

https://apps.apple.com/se/app/roadbird/id6447363054?l=en

Hur det fungerar

STEG 1 Gå med i vårt team! Njut av en pålitlig anställning och effektiv kör- och produktivitetsträning för att maximera din inkomst.

STEG 2 Boka dina skift och välj bland ett urval av bilar. Sedan är du redo att köra!

STEG 3 Spåra dina intäkter och få betalt varje vecka. Vi tar hand om allt krångel med att hantera dina finanser.

Låter det här som jobbet för dig? Skicka in din ansökan idag och börja din resa med oss!

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om jobbet

Antal tjänster40
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnRoadBird AB
LönRörlig ackords- eller provisionslön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5593428229
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeTaxiförare/Taxichaufför
YrkesområdeTransport, distribution, lager

Ansökan

RoadBird AB söker personer till denna tjänst som taxiförare/taxichaufför med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som taxiförare/taxichaufför hos RoadBird AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Taxi Driver/ Taxiförare

CTL Services söker fyra personer till tjänsten som taxiförare/taxichaufför i Sollentuna.

2024-05-24

Mer info

Taxiförare sökes

Miljötaxi i Karlstad AB söker tre personer till tjänsten som taxiförare/taxichaufför i Karlstad.

2024-01-12

Mer info

Taxiförare till Borås/Göteborg

Bohlin Grupp AB söker fem personer till tjänsten som taxiförare/taxichaufför i Borås.

2024-01-19

Mer info