Skolbusschaufför

Publiceringsdatum: 2024-06-10

Vill du arbeta inom transport, distribution, lager-branschen? Nu har du chansen att börja jobba som bussförare/busschaufför hos Adelövs Friskolefören. Detta är ett jobb på deltid där Adelövs Friskolefören letar efter någon under 6 månader eller längre.

Denna tjänst finns tillgänglig i Tranås som är tjänsteorten. Adelövs Friskolefören behöver fler anställda som stödjer arbetet inom bussförare/busschaufför. Kolla in deras lediga tjänst för att se om du har vad som krävs. Du har fortfarande tid att söka jobbet som bussförare/busschaufför hos Adelövs Friskolefören om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är onsdag den tionde juli 2024.


Jobbannons

Vår busschaufför slutar och vi behöver en som kan köra vår buss. Bussen är för 22 personer och du behöver YKB för att kunna köra våra elever till och från skolan. Tjänsten är deltid och tiderna är anpassade efter skolan och eleverna. Morgontur med start ca 07.00 - 08:20 och eftermiddagstur med start 14.30 (fredagar 13.00) till ca 16.00.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidDeltid
FöretagsnamnAdelövs Friskolefören
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer8024189154
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeBussförare/Busschaufför
YrkesområdeTransport, distribution, lager

Ansökan

Adelövs Friskolefören söker en person till denna tjänst som bussförare/busschaufför med placerings i Tranås. Om det låter intressant att arbeta som bussförare/busschaufför hos Adelövs Friskolefören skickar du in din ansökan senast 2024-07-10.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Skolbusschaufför Askersund

Hällesta Buss AB söker en person till tjänsten som bussförare/busschaufför i Askersund.

2024-06-11

Mer info

Skolbusschaufför Tidaholm

Hällesta Buss AB söker en person till tjänsten som bussförare/busschaufför i Tidaholm.

2024-06-11

Mer info

Skolbusschaufför Mullsjö

Hällesta Buss AB söker en person till tjänsten som bussförare/busschaufför i Mullsjö.

2024-06-18

Mer info