Chaufför med BE-körkort

Publiceringsdatum: 2024-07-09

Letar du efter anställning inom transport, distribution, lager? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos Bilsmidigt AB genom att arbeta som personbilsförare, persontransporter. För detta jobb är Upplands Väsby den angivna tjänsteorten.

Bilsmidigt AB söker för närvarande efter flera personer att anställa inom personbilsförare, persontransporter-branschen. Ta en titt på deras två lediga tjänster för att se om något av dem passar just dig. Söker du efter en spännande karriär som personbilsförare, persontransporter? Sök jobbet hos Bilsmidigt AB senast torsdag den åttonde augusti 2024 och bli en del av deras team.


Jobbannons

Vi vill göra det lika enkelt att köpa eller sälja en bil som det är att beställa en matkasse online. Vill du vara med på resan?

Som chaufför kommer du att arbeta med det dagliga arbetet som innefattar:

  • Bokning och planering av veckans körningar på egen hand
  • Transportera bilar mellan våra olika anläggningar
  • Leverera bilar till våra kunder runtom i Sverige
  • Uppdatera kunder under resans gång samt planera ankomsttider enl. överenskommelse
  • Testa kunders bilar enligt testprotokoll
  • Vara en problemlösare när oväntade saker dyker upp (detta kan hända ofta)

Notera att det ofta förekommer obekväma arbetstider för längre körningar (natt/tidig morgon). Det är ett krav att vara tillgänglig för många körningar. Det är även ett krav med tillgång till egen bil, då vårt logistikcenter ligger avsides från kommunaltrafik.

För denna roll har vi som krav att du har god körvana samt ett service mindset och glatt humör, för att kunna säkerhetställa att vi har nöjda kunder. BE-körkort (manuell) med egen bil för att ta dig till jobbet är också ett krav för denna tjänst.

Du bör vara strukturerad i ditt arbete samt van att hålla tider, samt inte vara främmande för att jobba under tidspress. Det är även meriterande om du kan planera och koordinera flera rutter utifrån ett ekonomiskt- och tidsbesparande perspektiv.

Känns detta intressant? Skicka in din ansökan redan idag och bli en del av vår expansiva resa framöver med stora utvecklingsmöjligheter.

Vänligen maila in ansökan till rekryteringsansvarig Andrey Makoveychuk på andrey@bilsmidigt.se och markera den med "Chaufför med BE-körkort ansökan". Vi ser fram emot din ansökan!

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om jobbet

Antal tjänster2
FöretagsnamnBilsmidigt AB
LönRörlig ackords- eller provisionslön
Organisationsnummer5592311053
Typ av anställningBehovsanställning
YrkePersonbilsförare, persontransporter
YrkesområdeTransport, distribution, lager

Ansökan

Bilsmidigt AB söker två personer till denna tjänst som personbilsförare, persontransporter med placerings i Upplands Väsby. Om det låter intressant att arbeta som personbilsförare, persontransporter hos Bilsmidigt AB skickar du in din ansökan senast 2024-08-08.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Ansvarsfull distributionschaufför med B-körkort Sommarjobb

Widriksson Logistik AB söker en person till tjänsten som budbilsförare i Stockholm.

2024-05-15

Mer info

B chaufförer med erfarenhet sökes i Stockholm

EXN Logistik AB söker sex personer till tjänsten som budbilsförare i ospecificerad arbetsort.

2024-05-20

Mer info

Tankbilschaufför/Förrådsmedarbetare Vidsel

Försvarsmakten söker en person till tjänsten som tank- och bulkbilsförare i Älvsbyn.

2024-06-27

Mer info